Natuurlijk Eerlijk

Wij bieden met Junglück natuurlijke cosmetica met zuivere, bijzonder effectieve ingrediënten en willen eerlijk tegen je zijn. Junglück is duidelijk over de ingrediënten en leggen hun werkingswijze en functie op een begrijpelijke manier uit. Zij willen dat je zelf begrijpt wat goed voor je is. “Als bedrijf dat bijdraagt tot de consumptie, zijn wij dit als onze plicht”.

Tijd om je manier van denken te veranderen. Junglück staat achter alles wat zij doen. Zij proberen duurzaam te leven en de eis van een bijzonder pure kwaliteit telkens weer te vervullen en te overtreffen. Ook al is dat vaak nogal ingewikkeld. Wanneer je hun cosmetica gebruikt, willen ze dat je hun en hun producten begrijpt. Zij willen bewijzen dat jouw lichaamsverzorging een meerwaarde kan betekenen voor ons milieu. “Samen met jou maken we het verschil”.

Zuiverheid is voor Junglück het belangrijkste! Voor hun cosmetica gebruiken zijn natuurlijke ingrediënten en zuivere actieve bestanddelen. Voor zover het voor hun mogelijk is, met biologische certificering. Zij besteden veel aandacht aan waar hun ingrediënten vandaan komen en hoe ze worden verwerkt.

In principe gebruiken ze geen geurstoffen, vulstoffen, keurstoffen etc. Zij zeggen dat de lijst van ingrediënten waar we als mensen zonder kunnen, langer is dan de ingrediënten die we werkelijk gebruiken. Dit is vooral prettig voor al degenen die snel allergisch reageren.

Vertrouwen is belangrijk voor Junglück. Om er voor te zorgen dat de verzorging voor jou en jouw huid moet doen ook echt goed en nuttig is, werken zij nauw samen met dermatologen en apothekers. Deze waardevolle kennis en natuurlijk jouw feedback maken hun producten tot wat ze zijn: puur, van hoge kwaliteit en gewoon gericht op verzorging en effectiviteit.

Dat maakt dat de cosmetica van Junglück zo zacht en geschikt is voor alle huidtypes. Het hangt af van de combinatie van ingrediënten, waarmee je je verzorging precies afstemt op de behoeften van jouw huid. Alle producten zijn Derma-Test gecertificeerd en Codecheck getest.

Hun Aloë Vera Gel is in September 2020 nog met “Zeer goed” bekroond door ÖKO-TEST.