Junglück

Vegan skincare | Junglück

Dat je echt niet hoeft in te leveren op resultaat en een luxe look & feel als je op zoek bent naar duurzame keuzes in je beautykastje, bewijst Junglück met hun vegan skincare.

Junglück is een huidverzorgingsmerk van Duitse bodem dat in 2018 werd opgericht door Benedikt Klarmann. Toen nog eigenaar van een online drukkerij waarvoor hij regelmatig rond de wereld vloog.

In veelvuldige gesprekken met zijn moeder en vrouw was duidelijk geworden dat er een specifiek gemis was aan duurzame en groene cosmetica die wél effectief was. Nadat hij tijdens zijn reizen met eigen ogen had gezien hoe onzorgvuldig wij met de natuur en haar bronnen omgaan, werd hij er steeds bewuster van dat dit zo niet langer kon. Tijd voor een plan van aanpak voor een nieuw duurzaam cosmeticamerk.

De naam JUNGLÜCK geeft de Duitse oorsprong weer en staat voor het gevoel dat het moet uitdrukken: “jong en rondom gelukkig”. Benedikt verkocht zijn online drukkerij en wijdde zich samen met een team van experts volledig aan de ontwikkeling van dit merk met zuivere, duurzame en effectieve verzorgingsproducten. Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 45 producten – van handzeep en shampoo tot uitgebreide skincare en zelfs babyproducten – en is het wereldwijd verkrijgbaar.

Good to know: voor ieder verkocht product plant Junglück een boom voor een groenere wereld.

Ingrediënten

Alle producten van Junglück bevatten geen dierlijke ingrediënten en vallen daardoor onder de noemer vegan beauty, daarnaast zijn de producten vrij van geur- en kleurstoffen, onnodige vulmiddelen, parabenen, nanodeeltjes, (micro)plastics, ‘harde’ alcoholen, siliconen en chemische conserveringsmiddelen én worden de producten niet op dieren getest.

GOED VOOR JOU, GOED VOOR HET MILIEU.

“Wij willen je de zuiverste huidverzorgingslijn bieden die je ooit op je huid hebt gelaten. Hiervoor, doen we het zonder alles wat je niet nodig hebt. Wij gebruiken natuurlijke en zuivere ingrediënten die 100% veganistisch zijn. Tijdens de productie besteden wij vooral aandacht aan een duurzaam proces. Wij vermijden plastic zoveel mogelijk, vullen onze producten uitsluitend af in bruin glas en verzending binnen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland klimaatneutraal. Voor elk product dat jij bij ons koopt, planten wij samen met Eden Reforestation Projects een boom.”

Want: Rethinking starts with you.