Waar wij voor staan

WE WILLEN HET ANDERS DOEN, BETER.

Met producten die doen zonder alles wat je niet nodig hebt. Met de productie in Duitsland en met de claim om natuurlijke en zuivere ingrediënten te gebruiken en zo weinig mogelijk afval achter te laten.

Dit heeft geleid tot een pure, duurzame en natuurlijke huidverzorgingslijn die goed is voor jou en je milieu. Alles wat we doen, is altijd gebaseerd op onze drie kernwaarden: eerlijkheid, duurzaamheid en verantwoording.

WIJ GEVEN OM ONS MILIEU.

Vanaf het begin was het belangrijk voor ons om naar het grote geheel te kijken. We wilden niet alleen producten op de markt brengen die gekocht zouden worden. We wilden dat het allemaal logisch zou zijn – van inkoop tot productie tot verzending.

Niet alleen bij de productie van onze verzorgingslijn ligt de nadruk op afzien, maar ook bij de verpakking. Wij gebruiken alleen amberkleurig, vermijden bijsluiters die toch worden weggegooid en drukken alles wat belangrijk is rechtstreeks op de flessen, potten en hun vouwdoosjes.

Je producten komen in een FSC-gecertificeerde en CO2-gecompenseerde doos bij je aan en worden in Duitsland klimaatneutraal verzonden. Wanneer je producten op zijn, mag je je lege flessen graag naar ons terugsturen. Als bedankje daarvoor krijg je van ons 10% korting voor elke 10 flessen die je terugstuurt.

Op lange termijn willen we de kringloop sluiten en onze containers en verpakkingen consequent zelf hergebruiken.

WE WILLEN EERLIJK TEGEN JE ZIJN.

Vandaag kopen we zoveel dingen waar we eigenlijk niets van afweten. Vooral in de cosmetica-industrie is de lijst van ingrediënten, de zogenaamde INCI (ingrediëntendeclaratie), vaak lang en onbegrijpelijk.

Wij willen duidelijkheid scheppen en vanaf de eerste dag eerlijk tegen je zijn.

Daarom leggen wij altijd alle ingrediënten in detail uit en vertellen wij je iets over hun voor- en nadelen. Van ons zal je horen wat voor ons belangrijk is. Of het nu in onze nieuwsbrieven is, in onze blog posts, in de sociale media, in onze videos of in onze podcast.

Als je vragen hebt over onze producten of over ons, is er altijd iemand van ons team die ze persoonlijk zal beantwoorden en je advies zal geven.

Onze wens is dat je precies weet wat je van ons krijgt en dat je ons vertrouwt.

WIJ NEMEN VERANTWOORDELIJKHEID.

Als commercieel bedrijf zijn wij ons ervan bewust dat wij ook bijdragen tot de consumptie. Wij gebruiken grondstoffen en verkopen producten. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid hiervoor.

Daarom willen we iets teruggeven.

Aan ons geboorteland Duitsland, waar we in fabrieken produceren. Aan ons milieu, door een boom te planten voor elk product dat we verkopen. Aan onze community door sociale en milieuorganisaties te steunen. Aan andere culturen waarvan wij de natuurlijke grondstoffen gebruiken, door hun en hun kinderen toegang tot onderwijs geven.

Wij willen daarbij niemand kwaad doen en produceren natuurlijk 100% veganistisch en diervriendelijk.