Essens, healthy lifestyle

Over ESSENS

ESSENS is momenteel een van de meest dynamische MLM-bedrijven in Europa. Het werd opgericht in het najaar van 2011 in Tsjechië. Op basis van samenwerking met professionals in netwerkmarketing en toonaangevende experts op het gebied van ontwikkeling en productie van cosmetica en voedingssupplementen. In eerste instantie verwierf ESSENS zijn respect en erkenning door exclusieve parfums, met de hoogst mogelijke kwaliteit op de markt te brengen. Al snel kwamen de eerste producten op het gebied van speciale voeding en voedingssupplementen, dankzij deze producten werd onze toekomst aanzienlijk beïnvloed door nieuwe partners uit het front, Europese leiders onder farmaceutische bedrijven. Hierdoor brengen we nog steeds nieuwe producten in ons assortiment, die dankzij ons netwerk van leden en distributeurs de markt van vele landen beïnvloeden en van onschatbare waarde zijn voor miljoenen tevreden klanten.

ESSENS biedt veel meer dan het op het eerste gezicht lijkt. De naam zelf omvat verschillende betekenissen en woorden. Het woord wordt identiek uitgesproken als het Engelse woord “essence”, wat staat voor de basis of foundation, evenals de aromatische essences die je kunt voelen in onze parfum of in jouw toekomst met ESSENS. En is het je opgevallen dat je het woord “zintuig” hoort tijdens het uitspreken van ESSENS? We gebruiken onze zintuigen om de wereld om ons heen waar te nemen en zij zijn onze naaste bondgenoten die ons door ons leven leiden. Volgens veel economen is netwerkmarketing een van de snelste manieren om financiële onafhankelijkheid en de vervulling van iemands dromen te bereiken. ESSENS bevat ook het Tsjechische woord “sen”, wat simpelweg een “droom” betekent die onlosmakelijk verbonden blijft met ESSENS.

Logo Essens

Begin 2016 openden we een gloednieuw, modern ESSENS EUROPE hoofdkantoor in Brno. Dit evenement heeft ons tot een van de meest welvarende bedrijven in het veld gemaakt. Nieuwe moderne basis werd gebouwd, dus elk van onze leden die ons bezoekt voelt zich op zijn gemak en weet dat we hier exclusief voor hem zijn.

Bedrijven waar Essens mee samenwerkt