Gua Sha stenen

Vertraag, adem en leef met vreugde.

Maak kennis met de ESSENS Slow Living productlijn, drie perfecte Gua Sha stenen – rozenkwarts, kristal en amethist.

Gua Sha is een hulpmiddel dat al duizenden jaren in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt voor ontspanning en pijnverlichting. Het is een natuurlijke alternatieve therapie die is gebaseerd op het principe van wrijven en masseren van de huid, wat leidt tot een betere bloedcirculatie, het bevorderen van de lymfestroom en het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Gezichtsmassage vermindert kringen en wallen onder de ogen, voorkomt rimpels en verstevigt de contouren van het gezicht. Massages van andere delen van het lichaam dienen om energie op te wekken, de bloedcirculatie te verhogen en spanning in stijve spieren te verlichten.

De stenen zelf koelen ook af, wat een positief effect heeft op het elimineren van zwelling.

ESSENS GUA SHA 

Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de liefde genoemd. Het helpt om gevoelens en gevoeligheid te uiten. Het bevordert verbeelding, inspiratie en creativiteit. Het neutraliseert de invloed van een ongezonde omgeving op het organisme. Het beschermt tegen nachtmerries en bevordert een goede nachtrust.

Kristal is een krachtige steen, stimuleert energie, reinigt en harmoniseert. Zuivert en kalmeert de geest.

Amethist is een extreem krachtige steen met een enorme beschermende kracht. Het verbannen van negatieve emoties, stress en slapeloosheid. Het helpt bij concentratie en acceptatie van nieuwe ideeën. Verlicht hoofdpijn en spanning.

Gebruik de arganolie samen met de Gua Sha steen voor het gezicht voor een prachtige, gehydrateerde gezichtshuid met mooie contouren.