Over mij

Wat ontzettend leuk dat je de weg naar mijn site hebt gevonden. Mijn naam is Janny Zeinstra. Ik woon samen met mijn man, Watse en onze dochter, Rianne in Zweins, Friesland. Wij wonen hier met onze hond, zwijnen en paarden heerlijk in het buitengebied.

Janny staat symbool voor eerlijke, natuurlijke producten. Maar ook voor eerlijke en natuurlijke mensen. Mensen die zich zelf zijn. Mensen die zich willen ontwikkelen. Mensen die gaan staan voor wat zij willen. Dit alles met een krachtige boodschap: Pak de rol in jouw leven. “Als iemand anders het kan, kan jij het ook!”

3 jaar terug ben ik met mijn werk gestopt omdat ik het niet meer aankon. Zowel geestelijk als lichamelijk wilde het niet meer lukken. Ik zat niet meer lekker in mijn vel.

Door alles wat er in het verleden was gebeurd en het verlies van beide ouders was ik mijzelf kwijt. Ik wist niet meer wat ik wilde en wie ik was. Vele therapieën verder, workshops volgen en zelf een opleiding NLP ging het weer de betere kant op. Al bleef mijn lichaam nog steeds achter.

Omdat ik geen niks doener ben, zijn Rianne (mijn dochter) en ik gestart met RiJa Beauty & Lifestyle.

Wij werken samen met ons partnerbedrijf Essens. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen, omdat wij beslist eerlijke en natuurlijke producten wilden. Producten die niet op dieren zijn getest, een goede kwaliteit hebben en betaalbaar voor iedereen. Nu zijn deze producten ook nog veelal vegan en biologisch afbreekbaar wat wij helemaal een groot pluspunt vinden natuurlijk.

Essens is een innovatief bedrijf met een eigen scientific board (wetenschappers). Alles wordt dus deskundig gecontroleerd. Essens maakt uitsluitend producten voor Essens en kopen ook geen producten in. Je weet dus precies wat je koopt en krijgt.

We hebben een compleet nieuwe make-up line. Ontworpen door top visagist Pavel Kortan. Die ook visagist bij Yves Saint Laurent is geweest. De Must Have Edition is grotendeels Vegan.

Veel van de producten hebben wij zelf al geprobeerd. Je wilt toch wel weten wat je verkoopt. Wij staan voor 100% achter deze producten. Wij delen onze ervaringen graag met jullie.

Wil je zelf ook met dit prachtig bedrijf werken? Neem dan even contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Ondertussen is het niet alleen bij de producten van Essens gebleven. We zijn deze producten gaan combineren met Argan Olie en Ghassoul klei. Neem nu bv onze GuaSha stenen, deze kun je gebruiken met de argan olie voor een heerlijke gezichtsmassage. Start met de reiniging van de huid, daarna een gezichtsmasker met Ghassoul klei en dan nog een massage met de GuaSha steen en Arganolie. Slapen als een roosje.

Maar ook zijn we met Junglück gaan werken.

Dat je echt niet hoeft in te leveren op resultaat en een luxe look & feel als je op zoek bent naar duurzame keuzes in je beautykastje, bewijst Junglück met hun vegan skincare.