Wie ben ik nu eigenlijk?

Ik ben Janny, een enthousiaste vrouw uit 1966 en getrouwd met mijn rots in de branding, Watse, en gezegend met een fantastische dochter, Rianne. We wonen in het idyllische Zweins in Friesland, waar de lucht fris is en waar onze paarden heerlijk rondlopen in de wei.

 

Onze passie voor de paarden

Misschien kennen jullie Rianne wel, onze paardenfluisteraar. Hoewel zij degene is die tegenwoordig in het zadel zit, ben ik er altijd als haar steun en toeverlaat. Noem het maar de beste groom die je je kunt wensen! Vroeger reed ik zelf op een Fries paard. Jarenlang heb ik op Rindert met een dameszadel gereden. Ik reed met een groep van 8 dames een kür op muziek. Fleurop was onze naam. We traden op in binnen en buitenland. Wat een speciale tijd is dit geweest.
Rianne heeft deze passie als klein meisje al van mij overgenomen. Ze zat vroeger altijd voorop bij mij op het paard, en nu zijn die rollen mooi omgedraaid!

Waarom network marketing?

Maar laten we even eerlijk zijn. Mijn lichaam is niet wat het ooit was. Ik heb wat gezondheidsuitdagingen, en dat maakt dat ik op dit moment voor 40% ben afgekeurd. Dat betekent niet dat ik stil kan zitten. Nee, dat past niet bij mij! Samen met Rianne heb ik mijn pad gevonden in de wereld van networkmarketing en momenteel zijn we partner bij Oriflame.

En wat is mijn wereld door het netwerk marketing veranderd, zeg! Ik ben niet alleen verliefd geworden op de geweldige producten, maar heb ook een diepe passie ontwikkeld voor het coachen en begeleiden van anderen. Wat een rijkdom aan nieuwe vrienden, leuke reisjes en super trainingen heb ik al opgedaan! 

Samen Groeien

Dus ben jij ook iemand die ’s nachts wakker ligt en denkt: “Hoe ziet mijn financiële toekomst eruit?” of “Ik wil méér uit mijn leven halen”? Je bent niet de enige. Ik sta klaar om je te begeleiden in deze boeiende reis vol kansen en ontwikkelingen!